Meny

Är du redo att jobba för Lärarpartner?

Det finns olika anledningar att jobba för Lärarpartner. Många av våra vikarier är färdigutbildade eller studerar till lärare och vill, utöver sin VFU/praktik, få erfarenhet av fler skolor. Andra har ämneskompetens och vill komma ut och undervisa i sina ämnen. De kan också vara barnskötare, pensionerade lärare eller andra som vill ha flexibla arbetstider och därför gärna gör gästinhopp. Det de har gemensamt är att de brinner för mötet med barnen och ungdomarna och att de ser möjligheter att både lära ut och själva lära sig något i det mötet.

Blir du anställd ska du kunna visa ett utdrag ur belastningsregistret. Vi ser också till att du förstår innebörden av den tystnadsplikt och sekretess som gäller i skola och förskola.

 

DU SKA VARA TRYGG I DIN ROLL

Vi på Lärarpartner finns alltid där för dig när du behöver stöd och vägledning. För att lotsa dig dörr till dörr vid snabba utryckningar och för reflekterande handledningssamtal mellan dina uppdrag. Vi anordnar även möten, utbildningar och aktiviteter där du får träffa andra vikarier för att umgås och utbyta viktiga erfarenheter.

Genom att matcha uppdragen både mot din kompetens och personlighet ser vi till att du hamnar i situationer du både klarar av och kan utvecklas genom. Vi strävar alltid efter kontinuitet och så långt det går ser vi till att du kan komma tillbaka flera gånger till en arbetsplats det fungerat väl på. Vi följer alltid upp med både dig och uppdragsgivaren för att se till att allt fungerat bra.

Ansök idag!

Utbildning och erfarenhet som lärarvikarie
 

UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att få arbeta för oss krävs att du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med barn och unga och/eller en relevant utbildning. Du ska även kunna lämna minst två referenser.

Personlighet som lärarvikarie

PERSONLIGHET OCH INSTÄLLNING

Du som söker ska vara en positiv och flexibel person som är trygg i dig själv. Olika uppdrag bjuder på olika förutsättningar och miljöer men ditt fokus ligger alltid på de barn och ungdomar som du möter i arbetet. Det är därför särskilt viktigt att du som vuxen, både i handling och sätt, kan vara en förebild och skapa en positiv och trygg miljö omkring dig.

Entusiasm som lärarvikarie

ENTUSIASM

I din roll som vikarie kommer du att uppleva otroligt många möten, dels med ordinarie personal men framförallt med alla barn och unga. Vi söker personer som har ett genuint intresse för det mötet och som ser möjligheter att göra något extra av det i varje given situation.