Meny

Så här tar vi hand om dig när du är anställd

DU SKA VARA TRYGG I DIN ROLL

Vi på Lärarpartner finns alltid där för dig när du behöver stöd och vägledning. För att lotsa dig dörr till dörr vid snabba utryckningar och för reflekterande handledningssamtal mellan dina uppdrag.

Genom att matcha uppdragen både mot din kompetens och personlighet ser vi till att du hamnar i situationer du både klarar av och kan utvecklas genom. Vi strävar alltid efter kontinuitet och så långt det går ser vi till att du kan komma tillbaka flera gånger till en arbetsplats det fungerat väl på. Vi följer alltid upp med både dig och uppdragsgivaren för att se till att allt fungerat bra.

Hur matchar vi dig med rätt uppdrag och säkerställer att du hamnar på rätt förskola eller skola?
Förutom att se på din utbildning, kompetens, erfarenhet lägger vi stor vikt vid din personlighet, din kompetensprofil och så klart dina egna önskemål. Hur du själv vill utvecklas samt vad och var du önskar arbeta.

Hur säkerställer vi att du hittar snabbaste vägen till ditt uppdrag?
Vid varje uppdrag hjälper vi dig som åker kommunalt att via Västtrafik hitta den snabbaste och smidigaste resvägen. Du får alltid beskrivning om hur det ser ut när du kommer fram till ditt arbete, vilken ingång du ska ta samt kontaktuppgifter till kontaktpersonen på plats.

Utbildning/Fortbildning

Varje termin erbjuder vi ett utbildningsprogram framtaget för att det ska finnas något intressant för alla oavsett om du arbetar som vikarie mot de yngre barnen i förskolan eller mot eleverna i grundskolan/gymnasiet. Vi har dock alltid utbildningar i första hjälpen samt olycksfall för barn.

Det du och alla dina medarbetare på Lärarpartner har gemensamt är att brinner för mötet med barnen och ungdomarna. Att de ser möjligheter att både lära ut och själva lära sig något i det mötet och utvecklas i såväl sin ledarroll som på ett personligt plan.
 

Vi finns för dig
Du ska alltid känna att vi bara är ett telefonsamtal bort eller att du kan komma förbi oss på kontoret vid Eriksberg.

Gemenskapsträffar
Vi anordnar kontinuerligt möten och aktiviteter där du får träffa andra vikarier för att umgås och utbyta viktiga erfarenheter.

Våra vikarier