Meny

Så tar vi hand om dig som vikarie

Bli Lärarvikarie

Det finns olika anledningar att jobba för Lärarpartner. Många är färdigutbildade eller studerar till lärare eller förskollärare och vill, utöver sin VFU/praktik, få erfarenhet av fler skolor eller förskolor genom att arbeta som vikarie.

Andra studerar på Chalmers eller Göteborgs Universitet, har ämneskompetens, talar ett annat språk flytande är lagledare i en idrott osv. Vi har barnskötare, pensionerade lärare, förskollärare eller de om önskar flexibla arbetstider och därför gärna gör gästinhopp.

Gör vårt test och ansök idag! 

Vår modell för rekrytering

 1. Ansökan/CV inkommer
 2. Granskning och urvalsprocess baserat på kravprofilen
 3. Telefonintervju
 4. Personlig intervju/Gruppintervju inkl. samarbetsövning
 5. Granskning av dokument
 6. Referenstagning
 7. Personligt möte
 8. Introduktion
 9. Sekretess och tystnadsplikt.
   

ERFARENHET

För att få arbeta för oss krävs att du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med barn och unga och/eller en relevant utbildning. Du ska även kunna lämna minst två referenser.

PERSONLIGHET OCH INSTÄLLNING

Du som söker ska vara en positiv och flexibel person som är trygg i dig själv. Olika uppdrag bjuder på olika förutsättningar och miljöer men ditt fokus ligger alltid på de barn och ungdomar som du möter i arbetet. Det är därför särskilt viktigt att du som vuxen, både i handling och sätt, kan vara en förebild och skapa en positiv och trygg miljö omkring dig.

ENTUSIASM

I din roll som vikarie kommer du att uppleva otroligt många möten, dels med ordinarie personal men framförallt med alla barn och unga. Vi söker dig som har ett genuint intresse för det mötet och som ser möjligheter att göra något extra av det i varje given situation.

För att bli anställd ska du enligt skollagen visa ett utdrag ur belastningsregistret.
Lärarpartner säkerställer att du har rätt kompetens, kvalifikationer och lämplighet att arbeta inom förskolan, grund- eller gymnasieskolan, samt att du förstår innebörden av den tystnadsplikt ochsekretess som gäller.