Slider

Arbeta som vikarie i Göteborg med omnejd

Hos oss på Lärarpartner ges du möjlighet att få mer erfarenhet av att arbeta på olika förskolor, grundskolor eller gymnasieskolor under titeln vikarie. Självklart tar vi hänsyn till dina önskemål och vad du vill utvecklas inom med olika åldrar och inriktningar. Vi strävar efter kontinuitet och så långt det går ser vi till att du kommer tillbaka till de verksamheterna där du trivs. Våra uppdrag sträcker sig från en dag, några veckor eller hela terminer.

Ansök som vikarie Läs mer om våra yrkesroller

vikarie göteborg

Ansvar driv och personlighet

Våra ledord ansvar, driv och personlighet hjälper oss att ha fokus, nå våra mål och den kultur vi vill skapa. Vi vill att dessa ledord ska speglas hos dig som arbetar hos oss.

Broschyr

Läs mer i ”vår lilla blå” om vad vi menar Ansvar, driv och personlighet betyder för dig som vikarie.


Det personliga mötet

Vi tror att digitala hjälpmedel aldrig kan ersätta det personliga mötet. Därför vill vi träffa dig innan du blir anställd. Att träffas ger oss möjligheten att lära känna dig och skapa en helhetsbild av dig, hur du vill och kan utvecklas. De säkerhetsställer också att du lär känna oss, får en tydligare bild av vilka vi är, våra värderingar och vad vi tycker är viktigt.

IMG0182


A7 8333

Du ska vara trygg i din roll

När vi lärt känna dig ser vi till att du hamnar i situationer du både klarar av och kan utvecklas genom och är noga med att följa upp dig i ditt arbete. Vi finns där när du behöver stöd och vägledning. För att lotsa dig dörr till dörr vid snabba utryckningar och för reflekterande handledande samtal under eller mellan dina uppdrag.

För att bli erbjuden uppdrag måste du enligt skollagen visa upp ett aktuellt utdrag från Belastningsregistret i original för oss vid anställning, samt vara införstådd med den tystnadsplikt och sekretess som gäller.

Vidare är kundernas krav att du måste kunna svenska i tal och skrift.

Utdrag från belastningsregistret kan du beställa här:

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal och justa villkor för dig som anställd

Lararpartner logotyp

Besökadress: Vingalandsgatan 8, 417 63 Göteborg
Postadress: Sörhallstorget 10, 417 63 Göteborg

Tel: 031-711 00 72  •  E-post: kontakt@lararpartner.se

Öppettider: Vardagar 06:00–18:00
(Mellan den 1/6-10/8 vardagar 07.00-16:00)

Facebook Linkedin