Slider

Lediga jobb som lärare i Göteborg med omnejd

Alla har vi väl haft en lärare som gjort skillnad? Som inspirerat och format oss både vad gäller vilka personer vi blivit och vilka livsval vi gjort. Tänk dig om du hade kunnat vara den personen för någon?

Som lärarvikarie är du i allra högsta grad med och påverkar framtiden för de elever du möter. Du motiverar och utvecklar andra genom att göra det du brinner för- att undervisa. Kanske talar du ett främmande språk, är ett mattesnille, duktig på idrott eller en talang på att tolka omvärlden. Oavsett vilket, din kompetens behövs!

I din roll som lärarvikarie är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor, att du är lyhörd och duktig på att sätta tydliga gränser.

Olika uppdrag erbjuder olika förutsättningar och miljöer men ditt fokus ligger alltid på de barn och ungdomar du möter i arbetet. Det är därför särskilt viktigt att du som vuxen, både i handling och i sätt, kan vara en förebild och skapa en positiv och trygg miljö omkring dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är undervisningen och att stimulera till utveckling av elevers lärande. Utöver det ingår planering, rättning, dokumentation och ibland även betygsättning.

Se våra lediga tjänster

Ansök som lärare

lediga jobb lärare


Lararpartner logotyp

Besökadress: Vingalandsgatan 8, 417 63 Göteborg
Postadress: Sörhallstorget 10, 417 63 Göteborg

Tel: 031-711 00 72  •  E-post: kontakt@lararpartner.se

Öppettider: Vardagar 06:00–18:00
(Mellan den 1/6-10/8 vardagar 07.00-16:00)

Facebook Linkedin