Boka vikarie
Slider

Boka vikarie

Personlig kontakt 1

Inget slår den personliga kontakten

Vi bemannar i förskolan, grundskolan och gymnasiet. Vi känner stort engagemang för vårt uppdrag och vill ge er ett personligt bemötande. Digitala hjälpmedel tycker vi är bra fast vi tänker att det aldrig kan ersätta den personliga kontakten.

Möjligheten att bemanna rätt person på rätt plats underlättar om vi kan samtala kring ert behov, oavsett om uppdraget gäller för några timmar, dagar eller en termin.

Nå oss

På: 031-711 00 72 mellan 06:00-18:00 varje vardag.

Eller: kontakt@lararpartner.se.
(Vilket är fint om du vill lägga en beställning utanför öppettiderna).


Vi vill förstå vilket behov ni har

För att vi på bästa sätt ska kunna bemanna varje enskilt uppdrag med just rätt person vill vi förstå vilket behov ni har. Det är ert ansvar att ge oss nödvändig information som beskriver uppdraget så detaljerat som möjligt. Det handlar om omfattning, antal dagar och tider, ämnen, om det finns någon planering, avsatt planeringstid etc. Vi vill också veta om det finns barn eller elever som vikarien måste ta hänsyn till, som behöver extra hjälp för att klara vardagen.

När våra vikarier är på plats underlättar det så klart att hon/han ges förutsättningar för att lyckas. Att ni avklarar de förväntningar som finns samt praktisk information så som nycklar, eventuell utrustning, policys och rutiner. Vi har arbetsgivaransvaret för våra vikarier på uppdrag men tänk på att vi delar på arbetsmiljöansvaret.

Vill du veta mer?

Lararpartner logotyp

Besökadress: Vingalandsgatan 8, 417 63 Göteborg
Postadress: Sörhallstorget 10, 417 63 Göteborg

Tel: 031-711 00 72  •  E-post: kontakt@lararpartner.se

Öppettider: Vardagar 06:00–18:00

Facebook Linkedin