Slider

Kort om oss

Tummen upp

Sedan 2006 har Lärarpartner underlättat bemanning och rekrytering för förskolor och skolor i hela Göteborgsregionen med samma intention då som nu. Att våra tjänster ska bidra till att vardagen fungerar för våra kunder samt attrahera fler pedagoger till branschen.

“Tummen upp för en fungerande vardag”

 


 

IMG8402 1

Ulrika Toftered grundare och VD

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom barnomsorg och skola och sedan 2002 med bemanning och rekrytering. Att driva Lärarpartner är mitt sätt att bidra till lärande och utveckling hos barn och unga. Det känns stort och viktigt att få vara en del i den länk som är med och skapar framtidens vuxna.

Tillsammans med min personal gör Lärarpartner vardagen enklare för barn, elever och pedagoger i förskolan och skolan. Kvitto på att vi når vår intention om att attrahera fler pedagoger till branschen får vi ofta. Genom åren är det många vikarier som kommit och berättat att de ska utbilda sig till lärare efter att de först har provat på yrket hos oss.  Det känns fint att hjälpa människor att hitta rätt val i livet och samtidigt bidra till att vi blir fler lärare.

I en värld där tekniken tar allt större plats i våra liv väljer Lärarpartner att fortsätta fokusera på personliga möten. Både med våra kunder samt alla vi anställer. Jag tycker att teknik är bra och vi använder ett avancerat och heltäckande affärssystem för att koordinera våra uppdrag samt hantera ekonomi och löner. Min uppfattning är dock att den utvecklade tekniken aldrig kan ersätta det mervärde ett personligt möte eller ett handslag kan ge.

År 1919 lanserade Albert Einstein sin relativitetsteori. Nu, hundra år senare presenterar vi vår teori genom att lyfta fram våra ledord ansvar, driv och personlighet. Dessa bidrar till att hålla fokus i vårt dagliga arbete och för att nå våra kundlöften.

Välkommen med dina tankar kring vår verksamhet om dessa kan leda oss framåt för det vi tror på.

Lararpartner logotyp

Besökadress: Vingalandsgatan 8, 417 63 Göteborg
Postadress: Sörhallstorget 10, 417 63 Göteborg

Tel: 031-711 00 72  •  E-post: kontakt@lararpartner.se

Öppettider: Vardagar 06:00–18:00
(Mellan den 1/6-10/8 vardagar 07.00-16:00)

Facebook Linkedin